0

Всичко 0,00 лв

 x 

Последно добавени продукти

  1. Количката е празна

Най-нови в блога

Животът на пътя може да бъде непредсказуем и понякога, като родител, може да се окажете изправени предАко сте от хората, чиято кръв кипи за приключения, екскурзии, посещение на различни дестинации, то знаете,На първо място при шофиране е безопасността и удобството. А ако имате дете, те трябва да муКак да се погрижим добре за детето си в случай на непредвидена повреда по пътя?

Pin It
Животът на пътя може да бъде непредсказуем и понякога, като родител, може да се окажете изправени пред авария край пътя, докато пътувате с детето си. Важно е да знаете как да приоритизирайте безопасността и комфорта му. Ето и няколко съвета как да го постигнете.

Спрете безопасно и потърсете пътна помощ на ниска цена

Безопасността на детето винаги трябва да е на първо място. Когато се сблъскате с повреда, намерете безопасно място, за да отбиете далеч от трафика. Уверете се, че аварийните светлини са включени, за да предупредите другите шофьори. Обадете се максимално бързо на спешна помощ.

Комуникирайте спокойно

Обяснете ситуацията на детето си по спокоен и успокояващ начин. Кажете им, че всичко ще бъде наред и че сте там, за да ги защитите, за да се почувстват уверени.

Осигурете детето си в рамките на автомобила

В зависимост от възрастта и големината на детето, уверете се, че е правилно закрепено в столчето или с предпазния колан. Уверете се, че приспособленията са плътно и здраво закрепени.

Останете вътре в автомобила

Освен ако не е абсолютно необходимо да излезете от автомобила, по-безопасно е да останете вътре. Излизането от колата на натоварен път често е опасно и крие риск. Дръжте детето си безопасно фиксирано в столчето, докато пристигне помощ.

Осигурете забавление

Ако е безопасно, предложете на детето си някаква форма на забавление, за да го занимавате. Като примери могат да се дадат книга, играчка или таблет с подходящи за възрастта игри или видеоклипове.

Поддържайте комфорта

Уверете се, че детето ви се чувства удобно. В студено време осигурете одеяла или топли дрехи, а в горещо охлаждайте с вентилатор или като отворите леко прозорците. Дръжте закуски и вода под ръка.

Използвайте функцията за детски ключалки

Ако детето ви е достатъчно голямо, за да отваря врати, включете детските ключалки на задните врати, за да предотвратите случайно излизане.

Pupi - Kids Fashion