0

Всичко 0,00 лв

 x 

Последно добавени продукти

  1. Количката е празна

Най-нови в блога

Животът на пътя може да бъде непредсказуем и понякога, като родител, може да се окажете изправени предАко сте от хората, чиято кръв кипи за приключения, екскурзии, посещение на различни дестинации, то знаете,На първо място при шофиране е безопасността и удобството. А ако имате дете, те трябва да муКак да изберем детско столче за кола?

Pin It


На първо място при шофиране е безопасността и удобството. А ако имате дете, те трябва да му бъдат осигурени чрез столче за кола. За новородени бебета има два вида автомобилни седалки: обърната назад или обърната напред. Столчето трябва да разполага с 5–точков колан (два колана през раменете, два през коремчето и един между краката), както и странични допълнителни възглавници. Изберете столче с лесно регулиране и монтиране с изофикс система или с коланите на колата.
Видовете седалки биват спрямо възрастта и килограмите на детето:
0 - за новородени и деца до 9 месеца - 0 до 10 килограма;
0 + - за новородени и деца до 1 година до 13 кг.;
0+/1 – за деца от 6 месеца до 4 години до 18 кг.;
1 – за деца от 9 месеца до 4 години - 9-18 кг.;
1/2/3- за деца от 9 месеца до 12 години - 9-36 кг.;
2/3 – за деца от 4 до 12 години - 15-36 кг.;
3 - за по-големи деца от 22 до 36 кг.
Ако искате да закупите подходящ семеен автомобил, можете да продадете стария си и неудобен за деца автомобил, като потърсите услугите на фирма за изкупуване на коли. Изкупуват се леки автомобили, джипове, мотори и камиони, като автомобилът и бусът трябва да са с производство след 2000 година, а вашият джип да е производство след 2004 година.
Освен това се изкупуват и ударени или с различни повреди автомобили и джипове, но с производство след 2005 година. Предлага се и бартер, като вариантите са или вие да доплатите или ние да ви доплатим, спрямо стойността на искания от вас автомобил и предлагания автомобил за бартер. Екип специалисти от izkupuvam.com ще дойдат на място и след пълен оглед на автомобила ще Ви предложат най-добрата пазарна цена. Ще получите компетентно обслужване, ефективност и коректно отношение.
Можете да разчитате на професионализъм, гъвкавост, позитивизъм и гарантирана конфиденциалност и дискретност от опитни квалифицирани служители.

Pupi - Kids Fashion