0

Всичко 0,00 лв

 x 

Последно добавени продукти

  1. Количката е празна

Най-нови в блога

Животът на пътя може да бъде непредсказуем и понякога, като родител, може да се окажете изправени предАко сте от хората, чиято кръв кипи за приключения, екскурзии, посещение на различни дестинации, то знаете,На първо място при шофиране е безопасността и удобството. А ако имате дете, те трябва да муНай-добрата първа кола за начинаещи шофьори

Pin It
Изборът на първата кола е труден. Първата ви кола няма да бъде просто превозно средство, с което да ходите до работа, а ще бъде вашият надежден спътник, който ще бъде до вас всеки ден. Но освен това колата е доста скъпа инвестиция затова е доста удобно за първи автомобил начинаещият шофьор да се спре на употребяван автомобил.

Разбираме, че този избор не е лесен затова ние ще ви помогнем с няколко добри съвети, които да имате предвид при оглед на кола

. Но преди всичко, трябва да разберете бюджета си. Ако имате парите, можете да решите бързо, но ако ще търсите заем – това е различна история. Затова си задайте 3 въпроса – Колко пари мога да си позволя да похарча за авансово плащане на автомобила, Колко пари съм готов да плащам месечно за моята кола, Колко време мога да си позволя да изплащам заем за кола?

Изберете характеристиките на автомобила. Въпреки че двуместната кола може да е модерен вариант, често не е практичен. Всеки шофьор има различни нужди и вашият нов автомобил трябва да отговаря на тези нужди, например брой на седалки и врати, големина на багажника, икономичност на колата, задвижване, наличие на климатик и отопление и т.н.

Имайте предвид и функциите за безопасност, например наличието на размразяващи устройства за предно и задно стъкло, брой въздушни възглавници, ABS спирачки или антиблокираща спирачна система, която предотвратява блокирането на спирачката, когато трябва да я натиснете бързо и силно, ESC или електронен контрол на стабилността, която е форма на контрол на сцеплението, която спира при внезапно завиване на автомобила.

Има какво да съобразите, когато купувате кола, от двигатели до изпускателни тръби – но не се стресирайте! В крайна сметка, колата, която купувате, е дълбоко лично решение. Докато автомобилът ви отговаря на нуждите ви и ви пази в безопасност, не можете да сбъркате.

Pupi - Kids Fashion