0

Всичко 0,00 лв

 x 

Последно добавени продукти

  1. Количката е празна

Най-нови в блога

Животът на пътя може да бъде непредсказуем и понякога, като родител, може да се окажете изправени предАко сте от хората, чиято кръв кипи за приключения, екскурзии, посещение на различни дестинации, то знаете,На първо място при шофиране е безопасността и удобството. А ако имате дете, те трябва да муКакъв детски велосипед да изберем

Pin It
Карането на колело е чудесно занимание, което не просто развива двигателните ни способности, но се грижи и за доброто ни настроение. То се причислява към съвременните спортове, като може както да се практикува целогодишно, така и да намери състезателно проявление.

Онези, които с удоволствие използвате велосипеда си, и нямат нищо против да ходят с него дори и на работа, трябва да се замислят за това дали притежават оптималния модел. Колкото до детските колела - при тях е от още по-голямо значение комфортът и сигурността да са налице.

Как да изберем детски велосипед

Изборът на детско колело е сред най-вълнуващите моменти за малчуганите. Те нямат търпение да се сдобият с нов или дори първи велосипед, като в случая родителите трябва да проявят висока отговорност към тази покупка. Предвид природата на децата, е задължително да се уверим, че той е достатъчно надежден, за да не създава предпоставки за лошо падане и прочее.

Помислете добре кой модел би бил идеалният за детето Ви и едва след това купувайте. Съобразете се с някои основни положения при избора на подобен вид стока:

Възраст и пол на детето;

Ръст и килограми;

Условия, в които ще се кара велосипедът;

Цолове на гумите (12,16, 20, 24);

Необходими ли са помощни колела;

Със скорости или без скорости искате да е колелото;

Финансови възможности.

Проучете много добре пазара, за да разберете какви детски велосипеди има налице. Изберете модел с оптимални размери.

Как да изберем правилния размер

Основно правило при избора на детски колела е да се съобразите напълно с годините, ръста и килограмите на малчугана. Нека тези три неща Ви водят в необятния свят от стоки, за да бъдете по-конкретни при излагането на изискванията си. Някои деца предпочитат 24-цолови колела, въпреки малката им възраст, но поради богатия им опит с колела, те се справят успешно и с по-обемистите модели. И обратното.

Съществуват общоприети правила при избора на детски велосипед, които гласят следното:

От 2 до 4 г. - 12 цола;

От 4 до 7 г. - 16 цола;

От 7 до 10 г. - 20 цола;

От 10 до 12 г. - 24 цола.

Добре е да се придържате към тези цифри, но се съобразете и с индивидуалните особености на детето. Най-важното е то да се чувства удобно, докато кара колелото си, също както и да се гордее с неговата визия. Купете го от магазин Decathlon.

Какви аксесоари е препоръчително да закупим.

Аксесоарите при велосипедистите са строго задължителни, особено ако се касае за дете в невръстна възраст. Каска, ръкавици и сигнализиращи светлини - всичко това ще допринесе за неговата сигурност по време на каране. Вземете пълен набор детски аксесоари за велосипед и бъдете спокойни за безопасността на малчугана.

Pupi - Kids Fashion