0

Всичко 0,00 лв

 x 

Последно добавени продукти

  1. Количката е празна

Най-нови в блога

Животът на пътя може да бъде непредсказуем и понякога, като родител, може да се окажете изправени предАко сте от хората, чиято кръв кипи за приключения, екскурзии, посещение на различни дестинации, то знаете,На първо място при шофиране е безопасността и удобството. А ако имате дете, те трябва да муНека да разгледаме играчките за деца според годините

Pin It
Няма дете, което да не обича да играе с играчки. По този начин то развива креативността си, разширява мирогледа си, също както и подобрява фината си моторика. За различните деца съществуват различни по вид играчки, които са изцяло съобразени с особеностите на възрастта. И тъй като развитието при най-малките се случва сравнително бързо, ние като техни родители трябва да проявим гъвкавост и да им осигурим нужното. Нека го направим с Amek Toys.

Кои са подходящите играчки за бебета под 1 годинка

Бебетата до 1 година нямат толкова активно ежедневие, както малчуганите на 2, 3 или 4 години. Но това не значи, че те не изпитват потребност от интересни занимания, които да са изцяло съобразени с техния етап от развитие. Ако дори и бебето Ви все още да е на няколко месеца, това не Ви пречи да включите към арсенала от пособия за отглеждането му и плюшени дрънкулки, които да стимулират сетивата му, карайки го да изпитва радост от видяното. Макар и вниманието му да е все още неустойчиво.

Повечето играчки за деца са занимателни и дори образователни. По този начин умът на хлапето остава за дълго време ангажиран, а мама и татко се отдават на заслужена почивка в стаята в съседство. Изберете Амек Тойс и поиграйте заедно с Вашето малко момиче/момче. Дори и то да е все още пеленаче, с това място домашните занимания ще станат интересни, а сетивата на бебето Ви ще бъдат нежно стимулирани.

С какво да зарадваме детето между 1-3 годинки

Абсолютно всяка възраст си има своето очарование, което не бива да подминаваме. Същото важи и за децата, които са между 1 и 3 години, като през този период от техния живот те се радват предимно на:

Пеещи, свирещи или просто издаващи някакви еднократни звуци предмети;

Занимателни игри, които стимулират фината моторика;

Играчки със светлини;

Плюшени животни, които успокояват и предразполагат детето към сън.

Ако Ви предстои да избирате играчка за Вашето или за нечие чуждо дете, задължително проверете в Amek Toys, тъй като там Ви очаква огромен арсенал от забавления за най-малките.

Как да развиваме малчуганите с играчки след 3 годишна възраст

С течение на годините малчуганът променя и своите интереси. Ако на 2 години се е вълнувало от изразено бебешки игри, то на 3 или 4 години то навярно ще иска да разполага с интерактивни такива. Образователните също не са за подценяване, като в случая пъзелите от по-малки, но големи части, са добър избор за подарък, а и не само. С тяхната помощ детето ще успее да ангажира вниманието си за по-дълго време, като това е една чудесна подготовка за градина и дори училище.

Още препоръки от Amek Toys

Без значение на каква възраст е наследникът Ви (1, 3, 6 или 8 години), имате страхотни варианти пред себе си, за да развиете любопитството му към заобикалящият го свят, без да претоварвате прекомерно все още крехката му психика. Изберете Амек Тойс - мекота, красота и забавление на едно място!

Pupi - Kids Fashion