0

Всичко 0,00 лв

 x 

Последно добавени продукти

  1. Количката е празна

Най-нови в блога

Животът на пътя може да бъде непредсказуем и понякога, като родител, може да се окажете изправени предАко сте от хората, чиято кръв кипи за приключения, екскурзии, посещение на различни дестинации, то знаете,На първо място при шофиране е безопасността и удобството. А ако имате дете, те трябва да муДетски конструктор за момчета, който възпитава

Pin It
Конструкторите с големи части за деца от поредицата Пожарна за момчета от 4sales.bg винаги са харесвани от малчуганите, имащи склонност още от малки да развиват логическата си и креативна мисъл. За колко годишни са предназначени и защо са полезен подарък? С какво предлаганите разновидности във 4sales.bg са по-особени?

За колко годишни са подходящи

Детските конструктори от поредицата Пожарна за момчета в специалната категория на 4sales.bg са с различна степен на сложност за деца на 6 годишна възраст. Те са окомплектовани с различни на брой малки и големи части, всеки от които може да се комбинира с останалите от същия комплект, така че да се даде възможност за развитие на умствената мисъл и креативност.Какви обаче са предимствата от подаръка на конструктор Пожарна с големи части за момчета и по какъв начин можете да ускорите развитието на различните, полезни умствени и физически качества? Защо наред с това ще дарите на детето си безкрайни часове положителни емоции и радост, подтиквайки го да придобива нови умения, да се запознава с оборудването на пожарникаря и да разбере как изглеждат тематичните съоръжения?

Защо е добре да подаряваме детски конструктори на децата си

Момчетата харесват забавленията тип Пожарна, обичат да се превъплъщават в тази наистина мъжка професия. Тя е невероятно рискована и в същото време динамична, развивайки:

интуицията;

бързите рефлекси;

мисълта;

действията в екстремни ситуации;

логическата и креативна мисъл;

максималната прецизност и отговорност.

Всеки от предлаганите конструктори Пожарна за деца имат своите възпитателни особености, като изброените по-горе. Например, този тип игри още ще го научат на умение да се адаптира в различни ситуации и да се въплъти, макар и само наужким, в тази динамична и изпълнена с емоции професия.

Открийте качествени в 4sales.bg

Със своите близо 1000 големи части, конструкторът Пожарна за момчета ще се превърне в истинско удоволствие за забавление и нова територия, която малчуганът тепърва трябва да изследват и разузнава. Всички големи части в кутията са изработени от висококачествена PVC пластмаса, която не отделя никакви вредни вещества и е напълно безопасна за употреба. Важно е обаче да прочетем препоръките за безопасна употреба на производителя, като така си гарантираме допълнително спокойствие.

Ето как всъщност, тематичните предложения за деца от 4sales.bg могат да Ви дарят още много свободни и приятни часове, докато момчето Ви се забавлява с новата за него професия на пожарникаря.

Pupi - Kids Fashion