0

Всичко 0,00 лв

 x 

Последно добавени продукти

  1. Количката е празна

Най-нови в блога

Разполагате със стара кола, която искате да продадете по изгоден начин, сигурно, лесно и бързо? Е, вече е помислено

Закупуването на употребявана кола може да бъде добър вариант, когато човек търси качествено превозно средство без по-високата цена. Въпреки

Детската мода е известна със своите ярки цветове, весели щампи и удобни модели, с които дизайнерите внасят забавление и


https://rayatoys.com/bebeshki-stoki/bebeshki-kolichki/bebeshki-kolichki-za-bliznatsi

Как да изберем най-добрата количка за близнаци

Pin It
Най-голямата радост - да имаш дете, скоро ще настъпи и във вашият дом. И то не каква да е радост, а двойна. Вълнението е голямо и подготовката за новите членове на семейството усилена. Едно от най-важните неща е бебешката количка. Rayatoys съветва тя да е удобна, практична и на качествен производител, за да я ползвате дълго и безпроблемно.

Видове и особености на бебешките колички за близнаци

Най-голямо разпространение имат два вида, които можем да наречем тип “влакче” и тип “редица”. Нека обърнем внимание на особеностите им:

Тип “влакче” - при този вид седалките са разположени една зад друга. Като недостатък можем да посочим, че детето, което е отзад не може да вижда добре и липсва контакт между децата . Но ако има възможност да обърнете двете деца едно към друго, тогава това е идеалната количка, защото с нея лесно влизате в асансьори и входни врати. При по-добрите модели, може да комбинирате с кошове, столчета за кола и седалки.

Тип “редица” - седалките са разположени една до друга и видимостта навън или към мама и на двете деца е еднаква. При тях недостатъка е голямата ширина, която затруднява влизането през по-тесните врати.

Всеки вид си има свои особености, които можем да сметнем за положителни или отрицателни. Често родителите обменят информация и дават съвети помежду си кое е най-доброто за децата, независимо за какво става въпрос. Ние от Rayatoys ви съветваме да слушате предимно себе си и да се съобразявате с вашите нужди и тези на вашето малко съкровище.

С какво се характеризират видовете

Най-общо разделяме видовете на единични, 2 в 1 и 3 в 1. Като пример за единична ще споменем лятната, която не позволява смяна на седалката и поставянето на друг кош. При 2 в 1 моделите имаме зимен и летен кош. Зимният използваме за новородени, а летният е седалката, която поставяме, когато децата са малко по-големи. Към тях спадат и комбинираните колички, при които кошът за новородено, се трансформира в седалка. 3 в 1 колички за близнаци включват кош за новородено, отделен за кола и седалка. Много родители са на мнение, че кошът за новородено няма да им върши работа, тъй като се ползва само първите 6 месеца. Ако и вие сте от тях - заложете на някой от другите варианти.

Къде да внимаваме преди покупка - съветите на Rayatoys

Мили родители, освен за комфорта на децата си, трябва да помислите и за своя собствен. Когато избирате кой вид да закупите преценете пространството, с което разполагате. Например количката за близнаци тип “редица” е по-добра за децата ви, но при нея пространствата, през които преминава са по-ограничени. Друго важно нещо, с което да внимаваме е сглобяването и разглобяването на модела. Понякога на мама и се налага да остане сама с малчуганите и е добре да може бързо да се справи със сглобяването или разглобяването. Посетете магазините на Rayatoys, разгледайте различните модели, при мислете важните особености и изберете най-подходящата за вас и вашите бебчета количка.

Pupi - Kids Fashion