0

Всичко 0,00 лв

 x 

Последно добавени продукти

  1. Количката е празна

Най-нови в блогаАко сте от хората, чиято кръв кипи за приключения, екскурзии, посещение на различни дестинации, то знаете,На първо място при шофиране е безопасността и удобството. А ако имате дете, те трябва да му

Изборът на първата кола е труден. Първата ви кола няма да бъде просто превозно средство, с което да ходите


Съвети, за да изберем правилният размер дреха за детето ни

Съвети, за да изберем правилният размер дреха за детето ни

Pin It

Доколко общувате с детето си? Знаете ли, че колкото по-наясно е то с вашите идеи, които се отнасят до него, разбира се на разбираем език, толкова по-леко протича комуникацията с детето? Съответно, ако имате намерение да му вземете детски дрехи, с идеята, че ще му топлят или ще бъдат много удобни, както за него, така и за вас, когато го обличате, можете да му обясните доводите си. Децата могат да бъдат много разбрани същества, особено ако се подхожда към тях, като такива. По същия начин можете да попитате своето дете дали му харесва даден модел, като го поканите да разгледа с вас онлайн каталога. Така и то ще бъде част от решението и ще започне да се учи да носи отговорност за избора си, което може да се изрази най-малкото в желание за носене на дадената детска дреха. Също така ще разбере и защо ви е необходимо да определите правилния размер дреха. Пазаруването онлайн от pupi.bg, дава възможност да се видят много варианти, при това без да се налага да се излиза по магазините, особено, ако времето не го позволява или сте твърде ангажирани с други задачи.

В приятна домашна обстановка можете в избрано от вас време да прелистите страниците на онлайн каталога с детски дрехи и да изберете правилния размер за харесвания модел. За вас е важно да знаете настоящите мерки на детето, като имате предвид, че те бързо се променят. За това на първо място измерете височината му, за да сте сигурни, че дрехата няма да е прекалено къса. След като изберете и харесвания цвят дреха за детето, можете да попитате търговеца дали може да ви изпрати два размера, от които да изберете единия и да върнете този, който не стане. Важно е да измерите талията на детето си, както и ширината на раменете. Колкото сте по-подготвени, толкова по-лесно ще се ориентирате в подходящия номер. Не забравяйте, че различните марки и модели работят с различен стандарт, така че ако се съобразите само с годините, отбелязани на етикета, това може да се окаже неподходящ избор за конкретния случай.

По време на избирането на дреха за детето е добре да разговаряте за всички подробности, особено, ако е нов модел, с който не е свикнало. Така освен, че ще я види в каталога, може да разбере от вас и повече за допълнителните детайли и да му стане интересно, а и да заяви дали има желание. Например, ако избраната дреха за детето е с качулка, можете да го попитате дали ще му хареса. Ако изберете друго, например горнище с цип, попитайте детето си, дали ще го носи, както и за всичко, което можете да му обясните. Ако имате възможност да му предложите да опита от същата материя, това може да ви помогне да разберете как я усеща, дали ще го дразни или е приятна на допир. Колкото по-близо сме до децата си в правенето на избор, толкова по-осъзнати стават и те и са наясно защо взимаме едно или друго решение. Децата имат нужда да бъдат въведени в света на големите поетапно, като съвместния избор може да бъде добро начало за това. Не става дума да оставите детето да решава вместо вас, а да изградите общуване, което ще помогне и на двама ви да се разбирате по-добре. Недоволствата и плача обикновено идват от липса на идеята за причината за поведението ни, като родители. Когато се мотивираме, можем да помогнем на детето да бъде на страната на идеята за полезност. А с помощта на шарения каталог на pupi.bg, можем да съчетаем необходимото и с красивото. Превръщането на задачата в удоволствие, зависи от съвместните ни усилия. Поканете детето да участва в тях.

Pupi - Kids Fashion