0

Всичко 0,00 лв

 x 

Последно добавени продукти

  1. Количката е празна

Най-нови в блога

Животът на пътя може да бъде непредсказуем и понякога, като родител, може да се окажете изправени предАко сте от хората, чиято кръв кипи за приключения, екскурзии, посещение на различни дестинации, то знаете,На първо място при шофиране е безопасността и удобството. А ако имате дете, те трябва да муЖивотът на пътя може да бъде непредсказуем и понякога, като родител, може да се окажете изправени пред авария край пътя, докато пътувате с детето си. Важно е да знаете как да приоритизирайте безопасността и комфорта му. Ето и няколко съвета как да го постигнете.

Спрете безопасно и потърсете пътна помощ на ниска цена

Безопасността на детето винаги трябва да е на първо място. Когато се сблъскате с повреда, намерете безопасно място, за да отбиете далеч от трафика. Уверете се, че аварийните светлини са включени, за да предупредите другите шофьори. Обадете се максимално бързо на спешна помощ.

Комуникирайте спокойно

Обяснете ситуацията на детето си по спокоен и успокояващ начин. Кажете им, че всичко ще бъде наред и че сте там, за да ги защитите, за да се почувстват уверени.

Осигурете детето си в рамките на автомобила

В зависимост от възрастта и големината на детето, уверете се, че е правилно закрепено в столчето или с предпазния колан. Уверете се, че приспособленията са плътно и здраво закрепени.

Останете вътре в автомобила

Освен ако не е абсолютно необходимо да излезете от автомобила, по-безопасно е да останете вътре. Излизането от колата на натоварен път често е опасно и крие риск. Дръжте детето си безопасно фиксирано в столчето, докато пристигне помощ.

Осигурете забавление

Ако е безопасно, предложете на детето си някаква форма на забавление, за да го занимавате. Като примери могат да се дадат книга, играчка или таблет с подходящи за възрастта игри или видеоклипове.

Поддържайте комфорта

Уверете се, че детето ви се чувства удобно. В студено време осигурете одеяла или топли дрехи, а в горещо охлаждайте с вентилатор или като отворите леко прозорците. Дръжте закуски и вода под ръка.

Използвайте функцията за детски ключалки

Ако детето ви е достатъчно голямо, за да отваря врати, включете детските ключалки на задните врати, за да предотвратите случайно излизане.Ако сте от хората, чиято кръв кипи за приключения, екскурзии, посещение на различни дестинации, то знаете, че пътуването с автомобил е доста удобно средство за целта, но също така шофирането е отговорно и налага спазване на правилата за движение по пътищата.

Напоследък стават доста инциденти по различни причини, ако се случи да закъсате с колата, най-добре е първо да запазите спокойствие, за да не разтревожите пътуващите с вас, особено, ако има и дете в колата, то усеща вашите емоции. След като се успокоите и успокоите и пътниците си, звъннете на Пътнапомощ24.com за пътна помощ цени, където ще намерите какви услуги се извършват, за какви превозни средства се извършват услугите, на какви цени за София, Пловдив, Варна, други градове в страната или извън България.

Тази бърза реакция от ваша страна ще ви спести провалената почивка, защото професионалистите реагират бързо и навременно ще отстранят проблема или ще ви репатрират до сервиз, ако е наложително. След това можете спокойно да продължите пътуването си към избраната от вас дестинация. Доверявайки се на специализирана пътна помощ, вие си осигурявате ценно време и спокойствие.

Пътнапомощ24.com ще ви помогне при авария на пътя с вашия автомобил. Разполагат с модерни и високотехнологични инструменти, техника и оборудване, както и със специалисти с дългогодишен опит, което е гаранция за качество и коректно изпълнение. Предлага се и професионална услуга оглед на кола, при която специалист ще ви посети на уговорено място, за да направи професионален оглед с компютърна диагностика преди да закупите автомобил, за да сте на ясно за моментното състояние на превозното средство и да сте сигурни, че ще направите най - добрата покупка.

Вашето удобство на пътя е важно, затова при непредвидени ситуации, за адекватно и професионално реагиране, се доверете на услугите на пътна помощ, доверете се на сигурен партньор. И пътешествието към жадуващото приключение ще продължи безпроблемно. Лек път и шофирайте разумно!На първо място при шофиране е безопасността и удобството. А ако имате дете, те трябва да му бъдат осигурени чрез столче за кола. За новородени бебета има два вида автомобилни седалки: обърната назад или обърната напред. Столчето трябва да разполага с 5–точков колан (два колана през раменете, два през коремчето и един между краката), както и странични допълнителни възглавници. Изберете столче с лесно регулиране и монтиране с изофикс система или с коланите на колата.
Видовете седалки биват спрямо възрастта и килограмите на детето:
0 - за новородени и деца до 9 месеца - 0 до 10 килограма;
0 + - за новородени и деца до 1 година до 13 кг.;
0+/1 – за деца от 6 месеца до 4 години до 18 кг.;
1 – за деца от 9 месеца до 4 години - 9-18 кг.;
1/2/3- за деца от 9 месеца до 12 години - 9-36 кг.;
2/3 – за деца от 4 до 12 години - 15-36 кг.;
3 - за по-големи деца от 22 до 36 кг.
Ако искате да закупите подходящ семеен автомобил, можете да продадете стария си и неудобен за деца автомобил, като потърсите услугите на фирма за изкупуване на коли. Изкупуват се леки автомобили, джипове, мотори и камиони, като автомобилът и бусът трябва да са с производство след 2000 година, а вашият джип да е производство след 2004 година.
Освен това се изкупуват и ударени или с различни повреди автомобили и джипове, но с производство след 2005 година. Предлага се и бартер, като вариантите са или вие да доплатите или ние да ви доплатим, спрямо стойността на искания от вас автомобил и предлагания автомобил за бартер. Екип специалисти от izkupuvam.com ще дойдат на място и след пълен оглед на автомобила ще Ви предложат най-добрата пазарна цена. Ще получите компетентно обслужване, ефективност и коректно отношение.
Можете да разчитате на професионализъм, гъвкавост, позитивизъм и гарантирана конфиденциалност и дискретност от опитни квалифицирани служители.

Изборът на първата кола е труден. Първата ви кола няма да бъде просто превозно средство, с което да ходите до работа, а ще бъде вашият надежден спътник, който ще бъде до вас всеки ден. Но освен това колата е доста скъпа инвестиция затова е доста удобно за първи автомобил начинаещият шофьор да се спре на употребяван автомобил.

Разбираме, че този избор не е лесен затова ние ще ви помогнем с няколко добри съвети, които да имате предвид при оглед на кола

. Но преди всичко, трябва да разберете бюджета си. Ако имате парите, можете да решите бързо, но ако ще търсите заем – това е различна история. Затова си задайте 3 въпроса – Колко пари мога да си позволя да похарча за авансово плащане на автомобила, Колко пари съм готов да плащам месечно за моята кола, Колко време мога да си позволя да изплащам заем за кола?

Изберете характеристиките на автомобила. Въпреки че двуместната кола може да е модерен вариант, често не е практичен. Всеки шофьор има различни нужди и вашият нов автомобил трябва да отговаря на тези нужди, например брой на седалки и врати, големина на багажника, икономичност на колата, задвижване, наличие на климатик и отопление и т.н.

Имайте предвид и функциите за безопасност, например наличието на размразяващи устройства за предно и задно стъкло, брой въздушни възглавници, ABS спирачки или антиблокираща спирачна система, която предотвратява блокирането на спирачката, когато трябва да я натиснете бързо и силно, ESC или електронен контрол на стабилността, която е форма на контрол на сцеплението, която спира при внезапно завиване на автомобила.

Има какво да съобразите, когато купувате кола, от двигатели до изпускателни тръби – но не се стресирайте! В крайна сметка, колата, която купувате, е дълбоко лично решение. Докато автомобилът ви отговаря на нуждите ви и ви пази в безопасност, не можете да сбъркате.

Решението за закупуване или продажба на земеделска земя е многопластово, с няколко аспекта, които трябва да се обмислят преди да решите дали да пуснете имота на пазара или да направите крачка и да го закупите. Разбира се, винаги е най-добре да се доверите на партньор за изкупуване на земеделска земя, който да ви напътства и да ви даде най-точна и ясна преценка, но все пак преди да стигнете до решение за сделка, трябва да обмислите финансовата част.

Лихвените проценти могат да повлияят на цената на земята


Лихвените проценти могат да повлияят на цената на земята – по-ниските лихвени проценти означават по-ниски общи разходи за земята. Лихвените проценти и фокусираният ясен бизнес подход са два важни елемента, които трябва да вземете, когато решавате дали да купувате или продавате земеделска земя. Лихвата може да повлияе на цената на земята – по-ниската такава означава по-ниски общи разходи за земята. За купувача това може да означава увеличение на бюджета. От гледна точка на продавача ниските лихвени проценти имат и друга роля, като помагат да се вземе решение за най-доброто време за продажба. Продавачите трябва да обмислят какво ще направят с парите от продажбата на земя и как ще бъдат реинвестирани.

Имайте план за парите


„Ако ще взема тези пари от земята, къде ще ги сложа? Ако ги вложа в подобен тип инвестиция с нисък риск, каква ще бъде нормата на възвръщаемост?”
Правилното бизнес решение също е от решаващо значение при обмислянето защо земята трябва да бъде закупена. Купуването на земя, която преди е била собственост на семейството, защото е стар „семеен“ парцел или защото носи спомени, са емоционални решения и не винаги са оправдани. Уверете се, че разбирате и икономиката на една подобна сделка, както и всички други разходи, свързани с нея - в случай, че има инвестиционни възможности, които предлагат прилична възвръщаемост, дали не носи много повече рискове, отколкото бихте имали само с притежаването на земеделска земя?

Pupi - Kids Fashion