0

Всичко 0,00 лв

 x 

Последно добавени продукти

  1. Количката е празна

Най-нови в блога

Най-голямата радост - да имаш дете, скоро ще настъпи и във вашият дом. И то не каква да е

Всяка млада майка изпитва известни притеснения, когато се грижи за своето дете и това е съвсем нормално, защото въпреки,

С наближаването на кой да е празник, който децата очакват с нетърпение, нараства и тяхното вълнение, относно това каквиНай-голямата радост - да имаш дете, скоро ще настъпи и във вашият дом. И то не каква да е радост, а двойна. Вълнението е голямо и подготовката за новите членове на семейството усилена. Едно от най-важните неща е бебешката количка. Rayatoys съветва тя да е удобна, практична и на качествен производител, за да я ползвате дълго и безпроблемно.

Видове и особености на бебешките колички за близнаци

Най-голямо разпространение имат два вида, които можем да наречем тип “влакче” и тип “редица”. Нека обърнем внимание на особеностите им:

Тип “влакче” - при този вид седалките са разположени една зад друга. Като недостатък можем да посочим, че детето, което е отзад не може да вижда добре и липсва контакт между децата . Но ако има възможност да обърнете двете деца едно към друго, тогава това е идеалната количка, защото с нея лесно влизате в асансьори и входни врати. При по-добрите модели, може да комбинирате с кошове, столчета за кола и седалки.

Тип “редица” - седалките са разположени една до друга и видимостта навън или към мама и на двете деца е еднаква. При тях недостатъка е голямата ширина, която затруднява влизането през по-тесните врати.

Всеки вид си има свои особености, които можем да сметнем за положителни или отрицателни. Често родителите обменят информация и дават съвети помежду си кое е най-доброто за децата, независимо за какво става въпрос. Ние от Rayatoys ви съветваме да слушате предимно себе си и да се съобразявате с вашите нужди и тези на вашето малко съкровище.

С какво се характеризират видовете

Най-общо разделяме видовете на единични, 2 в 1 и 3 в 1. Като пример за единична ще споменем лятната, която не позволява смяна на седалката и поставянето на друг кош. При 2 в 1 моделите имаме зимен и летен кош. Зимният използваме за новородени, а летният е седалката, която поставяме, когато децата са малко по-големи. Към тях спадат и комбинираните колички, при които кошът за новородено, се трансформира в седалка. 3 в 1 колички за близнаци включват кош за новородено, отделен за кола и седалка. Много родители са на мнение, че кошът за новородено няма да им върши работа, тъй като се ползва само първите 6 месеца. Ако и вие сте от тях - заложете на някой от другите варианти.

Къде да внимаваме преди покупка - съветите на Rayatoys

Мили родители, освен за комфорта на децата си, трябва да помислите и за своя собствен. Когато избирате кой вид да закупите преценете пространството, с което разполагате. Например количката за близнаци тип “редица” е по-добра за децата ви, но при нея пространствата, през които преминава са по-ограничени. Друго важно нещо, с което да внимаваме е сглобяването и разглобяването на модела. Понякога на мама и се налага да остане сама с малчуганите и е добре да може бързо да се справи със сглобяването или разглобяването. Посетете магазините на Rayatoys, разгледайте различните модели, при мислете важните особености и изберете най-подходящата за вас и вашите бебчета количка.

Всяка млада майка изпитва известни притеснения, когато се грижи за своето дете и това е съвсем нормално, защото въпреки, че това ни е заложено от природата, ние винаги искаме най-доброто за своето отроче и се стараем да му го осигурим. Наред с майчините грижи, храната и дрешките обаче, важно е да помислите и за детската количка, която ще ви служи при разходките навън и ще защитава вашия малък наследник от атмосферните условия. На фона на високите цени в магазините, не е лошо да хвърлите едно око на обявите за детски колички в Bazar.bg, които са не само също толкова модерни и практични, но и на значително по-добра цена.

Всеки родител знае, че детските стоки бързо изживяват своя живот и доста често са съвсем нови, когато вече не можете да ги използвате. Това се случва и с детските колички и точно тогава идва моментът, да предложите своята в Bazar.bg, за да може тя да служи вярно на следващото дете. А, ако се питате защо детските колички за разходка са толкова важни, то погледнете собствения си автомобил - избирали сте го така, че да ви е удобен, достатъчно голям, за да побере и нужния багаж, но и с достатъчно екстри, за да се чувствате комфортно по време на пътуване и да не ви липсва нищо.

Точно такъв избор трябва да направите и когато става въпрос за детската количка на вашето малко слънчице, за да може то да се чувства сигурно и удобно в нея и същевременно да е защитено от атмосферните условия, когато се наложи. Разбира се трябва да помислите и за багажа, защото всяка майка знае, че дори и да отива само до близката градинка, чантата с вещите на бебчо е все така пълна и заема доста място. Съвременните детски колички често имат в комплекта си подходящи чанти, декорирани в същия десен, за да си отиват и достатъчно големи, за да поберат всичко нужно за безоблачна разходка - памперси, шишета с вода и храна, резервни дрешки, любимата играчка, мокри кърпички и още и още, списъкът е дълъг и всеки може да добави към него нещичко, но е важно да можете да го транспортирате удобно и разбира се да не забравите нещо.

Сред богатия избор предложения в Bazar.bg е гарантирано, че ще откриете подходящата за вашите нужди детска количка за разходка, а това, което трябва да направите е само да отворите обявите и да си изберете, според предпочитанията си за цвят и марка. И всичко става толкова лесно, че можете да го направите дори и от смартфона си, с помощта на мобилното приложение на Bazar.bg, което със сигурност вече използвате, защото това не е само сайт за обяви, а любимото ви място, към което можете да се обърнете, когато търсите нещо.

Детската количка за разходки е също толкова важна за вашето дете, колкото и личният ви автомобил за вас, но защо да не направите изгодна сделка и да я закупите на значително по-ниска цена от тази в мола, а с останалите средства да изненадате детето си с още някой подарък - пухкава играчка, която да си гушка, или нови дрешки за приключенията по време на разходките, или просто нещо любимо.

Ако все още се чудите, дали все пак няма да е по-добре да закупите вашата детска количка за разходки от някой лъскав магазин, просто погледнете обявите и ще се убедите, че не си заслужава да похарчите парите за коледни подаръци и изненади, само защото не сте проверили първо в Bazar.bg. Вашият любим сайт за малки обяви със сигурност има подходящото предложение за вас и това, което може да ви затрудни може би е само богатият избор, където обаче ще трябва да се доверите на вкуса си.

С наближаването на кой да е празник, който децата очакват с нетърпение, нараства и тяхното вълнение, относно това какви подаръци ще получат, както и как ще изкарат празника. Всяко дете обича да се забавлява и е щастливо, когато се обръща специално внимание на важните за него дни. Така освен рождения ден, който се случва веднъж в годината има и други важни поводи да зарадваме децата, които обичаме. Ето че деня на детето 1-ви юни наближава с пълна сила. Празника на всички деца, в който малки и не толкова малки празнуват детството и се веселят, е един от най-вълнуващите поводи за изненади. Ако имате желание да накарате вашите деца да се почувстват особено специални, можете да им изберете някоя дрешка, с която да се издокарат за празника. Ако вие сте родителите на детето, на което търсите подарък, вероятно имате вече нещо предвид, а ако търсите подарък за дете на близки, можете да се посъветвате с неговите родители или да импровизирате.

Да се правят покупки за обновяване на детския гардероб не винаги е занимание, за което ни остава време, особено имайки предвид и честотата, с която трябва да го правим. Децата растат и се променят непрестанно и с това се променят и необходимостите им във всеки сезон. За това пък, ако реагираме навреме, а не оставим пазаруването в последния момент, можем да избегнем някои груби грешки. Например можем да изберем неподходящ размер, когато бързаме, поради липсата на време да помислим дали покупката ни е правилна. Понякога нямаме възможност да заменим размера с друг, което налага ново търсене и избиране на друга дреха. Понякога куриерите не могат да реагират на момента, което допълнително може да забави връщането на стоката, с което се губи време. Но не така стоят нещата, ако си дадем повече възможност за реакция. Както и с всяко друго нещо, оказва се, че ако имаме повече спокойствие за преценка, пренебрегвайки опасенията, че ще ни отнеме повече време от необходимото, всъщност печелим добър избор, на който можем да се радваме, веднага след получаването на поръчката от pupi.bg.

Избирайки подарък за децата, който да им носи топлина и уют, понякога можем да вземем неподходящото решение, от гледна точка това, което е модерно. Добре е да можем да съчетаваме полезното с приятното, както като усещане при допир, така и като външен вид. Изборът на дънки за деца е специфичен и преди всичко зависи от това какво харесва детето. На база на това, което ще му донесе удоволствие, можем да изберем дали дънките да бъдат с копче или с връзки, както и сред моделите, които се предлагат с ластичен вариант за колана. Последният вид спомага за удобството при носене, като едновременно с това не притиска коремчето на детето. Видовете дънки са различни, както и според цветовете, така и според това дали са за момче или за момиче. Могат да бъдат светли, тъмни или в различни цветове, които можем да избираме според сезона и предпочитанията на детето.

Pupi - Kids Fashion